AFAT posa en marxa un nou grup de famílies al Vallès i reedita el de germans a Barcelona

AFAT (Associació de Famílies i Amics del TEB) ha inaugurat per a aquest 2019  un nou grup de suport de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual a l’àrea del Vallès.  S’afegeix al grup de suport de germans a Barcelona, nascut l’any 2018 i que es reedita enguany.

D’una banda, el grup de suport de famílies, obert a pares i mares i altres rols familiars, es reunirà periòdicament a TEB/Castellar.  L’11 de juny va tenir lloc la sessió inaugural de les 7 previstes, amb una valoració molt positiva.

De l’altra, el grup de suport específic de germans, que es reuneix  a TEB/Sant Andreu, va inaugurar la seva edició 2019 el 25 de juny amb una trobada dedicada a l’envelliment on es va visionar el documental de TEBVist “Què passarà quan em faci gran?”. En properes sessions, tractarà de manera monogràfica diferents temes d’interès: salut, prestacions econòmiques, sexualitat, vida fora del domicili, mindfulness per a persones cuidadores…

Tots dos grups  compten amb el suport de la Federació Dincat-Plena Inclusió i  la dinamització de la coach, terapeuta i mediadora familiar Mònica Vàzquez. Es composen majoritàriament de persones vinculades al TEB, però estan oberts també a familiars de persones d’altres entitats.

Tenen com a objectiu d’oferir un espai d’intercanvi i d’aprenentatge entre iguals, de fomentar la col·laboració i les relacions entre famílies, i d’afavorir les actituds positives per desenvolupar els projectes de vida i l’autodeterminació de les persones.

2019-07-03T20:17:15+02:00 3 / 07 / 2019|Sin categoría|

Deixeu un comentari