L’Espai Famílies oferirà un total de set xerrades per al darrer trimestre de l’any

L’Espai Famílies oferirà aquest darrer trimestre de 2018 un total de set sessions formatives gratuïtes al voltant de diferents temes d’interès de l’àmbit de les persones amb discapacitat intel·lectual. L’Associació de Famílies i Amics del TEB (AFAT) seguirà donant continuïtat així al cicle que va posar en marxa l’any 2016 amb gran èxit de crítica i de participació.

Les sessions 2018, articulades al voltant de xerrades i tallers dinamitzats per experts de reconegut prestigi i àmplia experiència, seran:

A més de la vessant formativa, l’Espai Famílies pretén esdevenir un espai de trobada i suport mutu on les famílies de persones amb discapacitat puguin compartir les seves preocupacions i interessos.

Les xerrades s’emmarquen en el programa de Tallers de Famílies de la Federació Dincat-Plena Inclusió, i compten amb el suport del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Grup de suport de germans i figures de protecció

A més d’aquestes xerrades, AFAT ha posat en marxa aquest 2018 el seu primer Grup de Suport de Germans Adults de persones amb discapacitat intel·lectual, dinamitzat per Mònica Vàzquez amb la col·laboració de Dincat, i amb un total de set sessions agendades al llarg de l’any.

D’altra banda, per a inicis de 2019 té previst realitzar conjuntament amb TEB Fundació dues xerrades, a TEB/Sant Andreu i a TEB/Castellar, sobre la protecció legal de les persones amb discapacitat.

Per a més informació de les xerrades i inscripcions, contacteu amb comunicacio@teb.org o al WhatsApp 626 827 147.

2018-09-17T18:23:24+02:00 17 / 09 / 2018|Activitats|

Deixeu un comentari