29 de setembre 2013 – TOTS al Tibidabo

Tibidabo

Estem preparant per al mes de setembre una ‘sortida’ al Parc d’Atraccions del Tibidabo per inaugurar AFAT.
Segur que serà un gran dia i ens ho passarem genial.

És una sortida pensada per anar coneixent-nos tots els familiars i amics del TEB, per això us demanem que  acompanyeu als vostres fills, germans, tutelats, etc.

L’horari serà de 12 a 20 h.
i els preus: 5,60 €/persona amb discapacitat (cal portar carnet de discapacitat i el DNI) i gratuïta per l’acompanyant (veure detall a la web del Parc d’Atraccions del Tibidabo)

Aquesta és la proposta i en funció de les vostres respostes, suggeriments i número d’inscripcions l’anirem concretant. Per organitzar millor la sortida, voldríem saber la vostra opinió sobre els aspectes següents a l’Enquesta TIBIDABO (contesteu a la butlleta en sobre tancat al vostre centre de treball, màxim 12 de setembre). Gràcies!

Anirem completant la informació.
Animeu-vos!!!!!

Comissió d’Esbarjo de l’AFAT


Estamos preparando para el mes de septiembre una ‘salida’ al Parque de Atracciones del Tibidabo para inaugurar AFAT.
Seguro que será un gran día y nos lo pasaremos genial.

Es una salida pensada para ir conociéndonos todos los familiares y amigos del TEB, por eso os pedimos que acompañe a vuestros hijos, hermanos, tutelados, etc.

El horario será de 12 a 20 h.
y los precios: € 5,60 / persona con discapacidad (hay que llevar el carnet de discapacidad i el DNI) y gratuita para el acompañante (ver detalle en la web del Parque de Atracciones del Tibidabo)

Esta es la propuesta y en función de vuestras respuestas, sugerencias y número de inscripciones lo iremos concretando. Para organizar mejor la salida, quisiéramos saber vuestra opinión sobre los siguientes aspectos en la encuesta TIBIDABO (contestar a la hoja en sobre cerrado a vuestro centro de trabajo, máximo 12 de septiembre). Gracias!

Iremos completando la información.
Animaros !!!!!

Comisión de Recreo de AFAT


Enquesta TIBIDABO

2013-09-16T10:47:49+02:00 14 / 08 / 2013|Activitats|

Deixeu un comentari