AFAT participarà a l’acció de DINCAT “Els nostres Drets no Cauran”

Benvolgudes Famílies,

Dincat i el Col·legi d’Advocats de Barcelona han organitzat conjuntament un acte per denunciar els problemes d’accés als serveis i les problemàtiques derivades de la Llei de Dependència

• L’acte té lloc el pròxim dissabte 11 d’octubre a les 10:30 al mateix Col·legi d’Advocats (C. Mallorca, 283, Barcelona). 

L’Associació Famílies i Amics del TEB (AFAT) ens afegim a aquesta mobilització, ja que creiem que cal donar més visibilitat més visibilitat a les greus dificultats que tenen les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament per accedir a serveis d’atenció bàsics (serveis d’atenció diürna i d’acolliment residencial) i denunciar les problemàtiques que pateixen les famílies per la Llei de Dependència.

L’acte constarà de dues parts: una roda de premsa amb testimonis de famílies, i una acció visual al carrer, que serà la construcció d’una pinya castellera d’on sortirà un pilar que culminarà a el desplegament d’una pancarta es llegirà el lema “Els nostres drets no cauran”.

La pinya estarà formada per les famílies i totes aquelles persones que són el suport i la xarxa del col·lectiu –vestides amb una samarreta de color taronja, el color de la discapacitat- i el pilar simbolitzarà les persones amb did i els seus drets.

És important que les famílies fem pinya en aquest acte, tant a fora com a dins. Com que la capacitat de la sala d’actes delCol·legi d’Advocats de Barcelona és limitada  és imprescindible que confirmeu  l’assistència a les secretaries de qualsevol centre del TEB i també a trevés de correu electrònic director.gerent@teb.org 

Tots junts farem pinya!

2014-10-07T11:39:32+02:00 7 / 10 / 2014|Activitats|

Deixeu un comentari