AFAT, TEB Habitatge i TEB Fundació posen en marxa l’Espai Famílies

L’Associació de Famílies i Amics del TEB (AFAT), la cooperativa TEB Habitatge i TEB Fundació posen en marxa l’Espai Famílies, que vol esdevenir un punt de trobada entre les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual, per compartir experiències i neguits, així com per adquirir coneixements que els permetin millorar la seva qualitat de vida i la dels seus familiars.

Aquest Espai Famílies s’inicia amb un cicle de xerrades per a les famílies, gràcies al suport de Federació Dincat-Plena Inclusió. L’autoestima dels pares i mares de persones amb diversitat funcional és el tema de la primera xerrada, que se celebrarà el 19 d’abril a les 18 h a la seu de TEB/Sant Andreu. Amb una durada prevista de dues hores, el ponent Eduardo Brignani reflexionarà amb les famílies sobre la importància de l’autoestima a l’hora d’afrontar els reptes del dia a dia, així com maneres d’enfortir-la tant en els pares com en els fills/es.

Brignani compta amb més de 25 anys d’experiència professional com a psicòleg, psicoterapeuta i coach amb grups de famílies i en diverses associacions de persones amb diversitat funcional. Entre altres, és docent del postgrau de Psicopatologia Clínica Infantojuvenil de la UAB i coordina el grup de treball Psi + Vaig donar del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

‘Espai Famílies’, un recurs d’intercanvi i aprenentatge

L’Espai Famílies oferirà un total de 7 sessions formatives gratuïtes al llarg d’aquest any 2016, a més d’altres recursos que es posaran en marxa. Abordarà diversos temes d’interès per a les famílies, incloent l’envelliment dels fills/es, la planificació del futur, les figures jurídiques de protecció o com abordar l’afectivitat i sexualitat del fill/a.

Aquest nou espai de trobada pretén que les famílies de les persones amb diversitat funcional puguin compartir les seves preocupacions i interessos, esdevenint una eina de suport mutu. Les sessions es vehicularan al voltant de xerrades i debats dinamitzats per experts de reconegut prestigi i àmplia experiència en el sector.

L’Espai Famílies neix iniciativa d’AFAT, l’Associació de Familiars i Amics del TEB, la cooperativa TEB d’Habitatge i TEB Fundació, gràcies al programa de Tallers de Famílies impulsat per la Federació Dincat-Plena Inclusió. La participació a les xerrades és oberta, i es donarà a conèixer a través de circulars i web.

Si voleu rebre informació d’aquestes xerrades per correu electrònic, envieu un mail a comunicacio@teb.org.

2018-04-05T18:36:41+02:00 5 / 04 / 2016|Sin categoría|

Deixeu un comentari