El TEB posa en marxa sessions formatives sobre mòbil i noves tecnologies per als CET i CO

Conscients de la importància actual de les noves tecnologies per a la participació i integració social, el Grup Cooperatiu TEB i AFAT (Associació de Familiars i Amics del TEB) posen en marxa “TEBnològics”, un nou cicle de sessions formatives adreçat als treballadors/es de CET i a les persones usuàries de CO del Grup.

La seva temàtica principal és l’ús dels smartphones (mòbils amb internet) i de les seves diferents aplicacions (whatsapp, xarxes socials, correu electrònic, cerca d’informació per internet, etc.), amb l’objectiu de millorar l’autonomia i la qualitat de vida de les persones, i prendre consciència alhora dels seus riscos.

El cicle s’organitzarà en diverses píldores formatives de 45’ de duració sobre diferents temàtiques i amb diferents nivells de dificultat. Totes elles seran gratuïtes i es duran a terme fora de l’horari laboral per facilitar la participació dels treballadors/es del CET. Les sessions  es faran en grups reduïts i seran conduïdes per professionals del departament de comunicació del TEB.

Presentació per a famílies

El TEB/Sant Andreu va acollir el 31 de gener la presentació del cicle “TEBnològics” amb la participació de més de 25 familiars. La sessió informativa es va acompanyar de la xerrada “La importància de les noves tecnologies per a la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual” a càrrec d’Òscar Martínez, docent de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés i ex-treballador de TEB Habitatge.

Si voleu rebre més informació sobre les formacions, envieu un correu electrònic a comunicacio@teb.org.

2018-04-05T18:44:37+02:00 19 / 01 / 2017|Sin categoría|

Deixeu un comentari